KONYA ADLİYESİ
Konya Adliyesi 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Programı

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında Konya Adliyemizde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL’ın konuşması ile açılmıştır.

Sergi açılışına Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İNAL, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan AY, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Üyesi Ali EKMEKCİOĞLU, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Tuncer ÇETİN,  İzzet YURTERİ, Lütfü BOYALI, Baro Başkanı Av. Oktay UNKUR, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile Konya Adliyesi personeli katılım sağladı.

 15 Temmuz Fotoğraf  sergisi açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL "Bu resim sergisi vesileyle; başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah ‘ tan rahmet diliyor, gazilerimize ve çok kıymetli şehit ailelerimize sağlıklı  ve huzurlu bir ömür diliyorum. Bu ve bunun gibi etkinlikler ile şehit ve gazilerimizin anısını yaşatmak istiyoruz. Bu serginin  organize edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

  Kurdele kesimi ve fotoğraf sergisi gezisinden sonra programa son verilmiştir.

 

 

                                                                                                           Konya Cumhuriyet Başsavcılığı
                                                                                                           Medya İletişim Bürosu