KONYA ADLİYESİ
Yargıtay Başkanımız ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımızın Adliyemizi Ziyaretleri

          Yargıtay Başkanımız Sayın Mehmet AKARCA, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bekir ŞAHİN, Yargıtay Birinci Başkanvekili Sayın Adem ALBAYRAK, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Rıdvan GÜNDOĞDU, Yargıtay ve Yüksek Seçim Kurulu Üyesi sayın Feyzi EROĞLU, Yargıtay Genel Sekreteri Sayın Fevzi YILDIRIM ve Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim ACARLI 9 Haziran 2023 tarihinde Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL’ı ve Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Hasan AY’ı makamlarında ziyaret etmişlerdir.  

          Ziyarette Başsavcılık Şeref Defteri’ni imzalayan Yargıtay Başkanımıza ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımıza; Cumhuriyet Başsavcımız ve Adalet Komisyonu Başkanımız tarafından Konya ili ve Konya Adliyesi hakkında bilgi verilmiştir. Yargıtay Başkanımız ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm meslektaşlarımıza görevlerinde başarı dileklerinde bulunmuşlardır.  

          Konya Adliyesi olarak nazik ziyaretlerinden dolayı Yargıtay Başkanımıza, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımıza ve beraberindeki heyete teşekkürlerimizi sunarız. 

 

                                                                                                    Konya Cumhuriyet Başsavcılığı
                                                                                                   
Medya İletişim Bürosu